Nov 28, 2010

ENjoy2 buang masa ku...

Sebelum keberangkatanku pulang ke kk pada esok hari,
aku, abang, kakakku dengan cygku anis..,
kami pegi buang2 masa d luar rumah..
ala, kami ke FUN FAIR depan tu jak..
sekali skala enjoy mcm ni, apa salahnya kan.
demi meraikan kepulangan adik mereka ni jak pun.
(mcm sukak jak aku balek, aku faham jg)....
hahahaa..
ni ada sedikit benda nak tayang :
jeng..jeng..jeng.............




*sukak c budak kecik ni di bawa jalan..sy pn sukak..Super duper enjoy...

No comments:

Post a Comment