Jan 28, 2011

Reminder sebelum Cuti

Ok, kali x nak update panjang-panjang, just nak suruh kamu semua 'take note'. Eh,bukan..just for my reminder! hahaha..

Assignment:
Math 5 (esaimen1 & 2 En.Helley blom bagi lagi)..jadi saya pun sedih..
---->Due date ntah bila.
Tesis Cadcam ----> Lepas Cuti tunjuk bahan sama lec.
Bi 5 -----> hmm..ada ka takda?

Test :
:: Mekanisma penghantar Kuasa -----> kemarin (Khamis) 
* Huaa..hancur Test ni.matik la..

:: Kawalan Motor---------> Isnin 7/feb/2011 
*(en.Javadius..bole postpone ka ini test?ala..org masi dalam mood2 cuti ni..bole la bole la)

::Sistem komputer & Applikasi ----------> Sepatutnya hari ni(jumaat)..tapi kami mcm malas mau study..jadi kami mintak postpone lepas cuti.yeahhh3..Tq En.Haidie.. :)

Lab Report :
:: Sis.komp & app ----> 9/Feb/2011
* Lab kali ni budak laki yang buat..aku mau goyang kaki belajar guna Mic.Access  ..hahaha
tapi kan..bole harap ka dorang ni? hm hm hm..aku buat la..heshh..

---> FINAL PROJEK<---
Alamak..Proposal ..
Kumpulan kami belum prepare apa-apa lagi ni..
tolong tolong tolong...
*Sue,Kee,Azrul,Amin,Shayril,Malvin,Alvin -->Kamu boleh tu..chaiyok3..
Semoga kami mendapat hidayah, kekuatan dan $$$$  untuk membuat & menyiapkan projek ini..

*Ada sapa2 lagi nak tambah kerja aku??-_-"
Tettttt..masa tamat..
ok lah..
Selamat bercuti buat kakak2 & Abg2 DEM6 yang Cute,macho baik dan kepada yang mengenali diri ini..
bai bai..

*Mood : sedih..rindu rumah manis rumah..rindu tenggiling besi..

2 comments:

  1. wah2... mntap da jo blog ko.. cntekkkkk pinkerrrzzzz haha

    ReplyDelete
  2. ahaa..ya ka? makaseh joo...hihihi

    ReplyDelete