Jan 1, 2011

WELCOME 2011

Entri pertama di tahun 2011..
apa azam tahun baru nie? azam tahun 2010 tercapai ka tak?
bagi aku, aku x pernah amek serious perkara nie..perlu ka azam2 segala nie?yala, bagi sesetengah org penting, bagi aku,tak...yg penting, set kn dlm minda bahawa tahun mendatang sewajibnya akan menjadi lebih baek dr tahun sebelomny.. tu je..betul ka anak2?


Aku tak pedulik sgt sal New Year ni. Sebab Maal Hijrah atau Awal Muharam segala lagi best. Baca doa penutup akhir tahun dan awal tahun. dapat jugak kita "Berkat" tu lagi banyak la dari sambut NEW YEAR, .heheh..tapi, aku sukak tengok "fireflower" /bunga api..hehe..

 ::tukar mood jadi ustazah kejap::


semoga tahun ini adalah lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.
erm..tu jak la..ok..
bai bai..

2 comments: