Mar 18, 2011

Lega kian Terasa

Assalamualaikum oll...

yuhuuue...

hm hm hm..Beban untuk minggu nie dah habis.
Dengan berakhirnya test math tadi, aku macam terasa lega..
sebab minggu nie aku dan anak2 DEM6 memang busy..
bukan busy body oke..
Busy yang memang busy la..

* Sebelum test math, study d lebry.tiba2 nie jadi rajin study d sana.

Yang paling di risaukan sebelum ini ialah FINAL PROJEK.
ntahlaa.aku no komen pasal nie.
tapi cukup KECEWA sikit la..
hmmm..mau buat apa jg kan..benda tu da jadi mcm tu..terima jak la.
Harap apa yang penilai tu ckp tidak benar belaka..ala, saiko jak bh tu. lek kau sue..lek..
lepas jak present pojek tu, kami mcm biasala..snap3..
jeng jeng jeng....

* inilah hasil perahan otak budak2 DEM6 selama sem ini.
(Projek kami blom masuk lagi ni..dan ada beberapa projek kump lain pun tak masuk lagi)

* hm hmm..yang di angkat oleh forklift tu la pojek kami.(bukan c pacik rafi tu ok).
Pojek kamilah paling kiut .
sampai c ketua kami encik Azrul pun pening kepala..lek bah ketua.

Dengan berakhirnya presentation projek ini, berakhirlah keSTRESSan kami semua...
Lega sikit..Tunggu result yang bakal menjelma..
Kepada penyelia-penyelia kami..
Tq sooo much ya..
Harap kami dapat keputusan yang cemerlang.. 
Sekarang kita fokus pada FINAL EXAM...
Chaiyo3..



No comments:

Post a Comment