Jul 13, 2011

Diploma in Mechatronic Engineering (DEM good)

Assalamualaikum

Actually, aku pun tak tahu la sejak akhir-akhir ni,
aku tiba-tiba rajin mengupdate blog ni..
mungkin sebab aku bosan kali..
wah, satu peningkatan dalam diriku..
tahniah..(sambil clap-clap my hand)..

Berbalik kepada tajuk di atas,
Diploma in Mechatronic Engineering
hah..itulah course aku selama 3 tahun di Politeknik Kota Kinabalu.
haha..bunyi macam pelik kan..
siapa yang yang ambik course ni memang kronik la..
course ni menggabungkan subjek mekanikal,elektrik & elektronik dan komputer..
nah..3 dalam 1..
masa study pun penat juga ulang alik antara JKM dan JKE..
RINDUnya...
ini ada gambar kenangan kami.
semua dalam kenangan.macam len jak bunyi..hahaa..

*ini masa sem 1.skema lagi.yang paling penting, kami boleh pakai jeans oke.silalah jeles budak lain.lepas bengkel kami terus pegi one B..hahaha 

*Kami budak DEM..

*Dalam Lab Mekatronik
*Rindunya lepak di ruang legar JKM, sekarang tiada lagi.
*Tandas menjadi tempat kami eskep tiap kali take 5.
  
*ini pulak d JKE semasa tunggu pintu dibuka untuk subjek Microcontroller
 *Rindunya bengkel..Subjek pneumatik dan hidraulik
*Jejaka macho konon..
 *Kami semasa mahu menimba ilmu.laluan harian kami ke JKM.
 *Nah,gara-gara suka buat assignment last minit..oi tiru ko punya..mau chek jawapan.
*hah!!tanganku telah dilukakan oleh c salah sorg budak lelaki paling nakal di kelas visual basic (Shayril!!!!)

*ini kelas MicroP.kami tengah buat2 programing konon.
*Semasa sem6 Final projek kami..(DEM6)
*Raya..Open house di rumah c tika..

Cukup la..penat tangan mengupload semua..hahaha..
Semoga persahabatan kita ini kekal terjalin selamanya ya..
Rindu korang semuanya..
yang penting, nanti KONVO kita jumpa lagi ya..
semoga berjaya semua..
dan thanks kepada PA kami en.Mohd Samsul bin Atan..
Lecturer yang telah mengajar dari sem 1 hingga sem 6 
dan semua penyelia-penyelia projek kami
kepada yang menunggu keputusan UPU tu, selamat menyambung pelajaran anda..
kepada yang bekerja itu, kalau gaji nanti, bagitahu la..bole minta tajaan dari kamu..
last word.. I LOVE YOU ALL.
Bye~~~


No comments:

Post a Comment