Jul 13, 2011

Miracle :p


‎" Kita hanya mampu merancang...Allah yang akan menentukan semuanya"

Assalamualaikum..
Hmmm..
Malam ni mata aku mau ambil overtime sikit..
sudah lama aku tidak stay up nite mcm ni..
dulu masa di poli..jangan cakap la..
rutin ni..
Tak tau la kenapa tiba-tiba macam malas mau sleeping beauty ni..
ala, sekali sekala kan..tak salah..
memandangkan cik mata ni belum layu,
aku mau merepek seketika di blog terchenta ini..
jom jom jom..
sambil-sambil tu layan lagu jiwang malam-malam buta ni..
punya siukkk...hahahaha..

Hari ini aku sangat Happy..
happy la..biar pun tidak happy, tapi buat-buat happy pun tak salah kan..
kasi senang hati..Hati kita mahupun hati orang lain..
oi oi oi..
aku Happy ni..:'(
oke oke oke..

*wait n see



No comments:

Post a Comment