Oct 26, 2011

bila mukabuku jadi orang ketiga


Assalamualaikum
"bila facebook jadi orang ketiga macam ni la jadinya"

facebook tu tak kesah,kita ada test ka..assignment belambak nak kena hantar ka.
yang dia tau, GODA kita suru mengadap dia jak 24 jam....

hehehe...bahaya betul la~~

ahaa...kamu di sana tu..yes..kamu la..
jangan tipula anda semua xrasa mcam nie...
tapi kalau betul la,...fuyooooo~~
cayalah...aku tabikk springg laa :)

facebook ni bahaya sebenarnya..
tapi ada baik dan ada buruknya..
so,pandai2 la bahagi masa anda k..
sekali terjebak dalam dunia facebook nie susah nak tinggal~~
cehh~~~ ayat nak power jer :P
power la sangat..
hahahaha.....





semasa blogwalking..aku terjumpa entry ni di blog http://aidasyafiqa.blogspot.com
izinkan saya copy k..:)

2 comments:

  1. itu dugaan masa belajar...nk tgk kamu fokus atau tak masa bljr ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. yaa..semua ni adalah dugaan..dan semua bergantung pd diri kita sendiri..:)

    ReplyDelete