Oct 24, 2011

FullBlast!

As salam..

urghhh...sekarang dah masuk minggu ke-7
begitu cepat masa berlalu..
so stress dngan bermacam2 benda la minggu nie..
esok pagi2 buta aku ada Quiz "sains bumi & planet" ::SBP::
sumpah, satu hapa pun aku tak tahu lagi..
macam mana bah nie..ada masa lagi mahu study malam nie..
minggu nie pulak banyak lab report kena hantar, dan baru separuh jalan siap..
huaaaghhhh!!!! help me..
Minggu depan ada midterm Bio dan Fizik..
ni lagi laa..langsung tatau apa2..
(--_--)
minggu depan jugak ada trip di luar ums lagi....
mesti banyak kerja lagi tu...huhhh..
Asignment TITAS masi terbengkalai..
Asignment Etika dan akhlak pun belum bergerak2 lagi..
terpaksa merajinkan diri dan bertapa di library untuk mencari bahan2 rujukan.
kalau tak,komfom la tak siap..
ni semuanya kena hantar pada minggu ke-10
dan semua asignment ni kena present dihadapan khalayak umum..
owsemmmm...(:
minggu ke-9 pulak dah holiday..4nov-13nov
yeahh..tak sabar rasanya..
-Home swet home-
(^_^)

oke la..need to study for the test tommorow..
wish me luck k.
muahhhhh..







No comments:

Post a Comment