Oct 25, 2011

Mamutik vs Bon-O-dori

Assalamualaikum..
N3 ni dah lama terperap dalam draf..
teda masa mahu update..
pada 15hb oct lalu, 
my coursemate buat family day di "mamutik Island"
kali ni dah masuk kali ke-3 aku ke pulau ..
bestnyer...

*sebahagian rakyat jelata Mariner's..
dan mereka pun happy :)
*dan muka mereka lagi..peace..

oke..lepas saja dari pulau tu..di malam hari 
Bon-O-dori..
tahukah anda apakah itu?
sebenarnya aku pun tak tahu apa maksudnya..
yang ku tahu..malam tu adalah "japanese cultural nite"
*tiba2 ni terminat dengan jepun..
ini semua mereka punya pasal..
*penari kebudayaan paling terkemuka..[adik rashid]
 *my Hero..Bleach..seksi yoooo..
*Dengan kuasa bulan..akan menghukum mu..
sungguh penat ..

EXTRA

*Tadi semasa kuiz sbp " sains bumi dan planet"
sungguh mengecewakan saya dan kawan2 yang lain..
sebab..
soalan terlalu simple..
dan kami takut mahu jawab..
Sebab~
kalau betul, 1 point...TAPI kalau salah..TOLAK 0.25 markah..
owhsemmmm!!!!
tawakal saja la
ok..wish me luck for the next test..

(^_____^)


No comments:

Post a Comment