Jan 3, 2012

1st day..

Assalamualaikum..
har ini aku mahu memberitahu yang sekarang ni musim exam..
semua universiti pun sedang exam kan..
chaiyo-chaiyo semua..

hari ini adalah hari pertama aku exam sebagai student U (konon)..
so far, okey la juga..
walaupun tension...abaikan...!!
Hari ni 3 jan, aku ada dua paper final..
9.00 am-12.00 pm OCEONAGRAFI PHYSICAL
2.00pm- 4.00pm  STATISTIC
nasib la dua subjek killer ni mula awal, kalau tidak, aku yang terkiller nanti..huhhh..
alhamdulillah..lepas ni subjek separuh killer pulak ..
sowkey,kalau tidak mahu terkiller, study awal okeyh..jangan last2 minit lagi..


 *meja study macam tongkang pecah kejadiannya semalam.
roomate pun seram tengok.sabar la mate2 sekalian.
*Sebelum exam bermula..baca jangan tak baca..selagi ada masa!!!!!!

oke, need to menRESTkan otak setelah otak fikir benda yang bukan2..
fokus study, jangan fikir BENDA LAIN..
wish me good luck untuk paper seterusnya pada 10,12,13 dan 16 jan ni..tq..
assalamualaikum..



No comments:

Post a Comment