Jan 6, 2012

Diam itu SILENT

Assalamualaikum dan salam hari jumaat yang pertama di tahun 2012.
Semalam aku tidoq lewat lagi, sejak akhir-akhir ni, aku selalu menjadi burung pungguk rindukan bulan..

Study aku sudah tidak tentu arah jadinya..of courselah level degree,bukan macam diploma.
Masa ambik Diploma dulu pun macam mahu tercabut urat nak hafal segala fakta dan teori serta kira-kira,
ini kan lagi subjek yang hampir mengKillerkan aku..ouh no..SPECHLESS !

Nota yang berguni-guni ni, memang aku tidak larat mahu baca..itu kalau ikutkan hati la,kalau ikutkan hampedu, mestila kena habiskan baca.ala, ni bukan untuk orang lain, ni untuk diri sendiri juga..terpaksalah aku ikutkan kata hampedu.cuma aku memaksakan diri  tidur lewat untuk menghabiskan apa yang belum habis dibaca..siyes, otak aku terlalu penat dalam dua minggu ni. okeyh, dua hari ni aku memang rasa DOWN ada something yang aku kena buat sebelum cuti ni, tapi aku bingung samaada aku kena buat atau tidak. hmm.
bukan apa, aku cuma segan sikit..tapi........ :(

Aku memang nampak pendiam, tapi sebenarnya aku BUKAN pendiam, aku tidak suka kalau jadi SILENT.. but, i love silent situation kalau aku study .aku suka private space! maybe dekat rumah have own room,own private space..ok merepek, maybe aku ni orang yang sukakan private.betul ka?.wakkakaa.. kadang-kadang hidup sorang-sorang ni sunyi kan. mahu berkongsi /meluah perasaan pun susah,.luah sorang2..tanggung sorang2 lagi baik..oklah,mahu rehatkan minda,lepas ni aku mahu study kaw kaw for subject next week..aku ada lima (5) paper lagi kena langsaikan..
Etika dan akhlak
Titas
Sains bumi n planet (sbp)
Biology
Analisis sosial
dan last sekali adalah subjek packing mempacking barang untuk dibawa pulang..cuti sebulan tuu weyh... hoyeahh..sapa mahu ikut aku balik LD?? jum2.. dan tengs kepada yang mengewish gud luck kepada aku, semoga kamu pun good luck..:)

*To budak kecik/budak put put..
coklat yang sedap adalah coklat free..
trima kasih budak kecik....saye hargai..
Put your Hands Up, Put your Hands Up, put, put, put, put, put..

*tahukah anda???
minggu ni aku byk dapat coklat free dari lbn,
satu dari budak kecik dan satu lagi dari my exrumet  poli from lbn..
tak sangka die masi ingat coklet pebret aku..tengs..syg lala..  




No comments:

Post a Comment