Jan 11, 2012

Tidak jumpa tajuk yang sesuai

assalamualaikum...
im back, cheh..dua hari ni, blog deactive. di atas sebab2 yang tertentu,,dan mungkin lepas ni akan deactive lebih lama kowt.ala,bukan ada orang yang sudi baca blog yang tidak seberapa ni pun...okeyh,tapi ini semua mungkin..wait n see la okeyh..

Haaaaa..tengok, kenapa aku tiba-tiba mengupdate blog.. sepatutnya aku sedang study sekarang ni, dah la esok subjek killer. ..tiba-tiba menyimpang la pulak ke sini..hmmm..ala, aku mengupdate ni pun saja suka2..sebab aku stress/tension/bingung/blur dan yang sama waktu dengannya.dan satu lagi, aku rasa bosan seharian duduk dalam bilik ni bergelumang dengan nota-nota SBP..perghh..semakin banyak aku baca, semakin banyak aku lupa..sooooo..lebih baik aku stop dulu kan sebelum aku hilang ingatan...so, penawarnya adalah release tension di sini.. kasihan kau blog, menjadi tempat luahan ku, takpa..nanti habis final ni, aku belanja mkn tutti fruity okeyh..(blanja diri sendiri)..

Esok adalah my 3rd last paper SBP a.k.a Sains Bumi dan Planet. jam 2.00-4.00 ptg(urghhh, banyak lagi belum setel rupanya)....nthen hari Jumaat jam 2.30-5.30ptg adalah paper BIOLOGY..(2nd killer)..lepas tu sabtu dan ahad aku mahu keluar release tension sebelum my last paper..siapa sudi temankan aku??? sila hubungi dengan kadar yang segera okeyh..miahahahaaa (sambil layan matluthfi).....


****mood jeles dengan roomate, dia sudah siap packing barang sebab esok depa nk balik kedah dah sedangkan aku???? masih lagi dengan buku2..urghhhh!!!siyesly cheq jeles dengan hang zue!!!!!, ikutkan hati, mahu saja aku unpack barang2 dia..nasib baikla aku ikutkan hampedu..(budak baik kan, untung dia dapat roomate macam aku)..:p

bah, need to go, kamu, kamu dan kamu tidak terkecuali dengan kamu yang di sana tu, doakan semoga aku dapat jawab paper esok dan hari2 seterus nya dengan baik yea..jasa baik kalian tidak akan dapat aku lupakan..chehh..


::entri tanpa gambar, maaf.. sebab saya pemalu::







No comments:

Post a Comment