Mar 23, 2012

Singgah sebentar..

Assalamualaikum..salam 165..

fuh, lama jugak ya aku tidak berblogging..hampir sebulan..
ada ka yang rindu aku? siapa rindu angkat tangan..ahaa,makseh u oll..
actually, bukan apa, masuk sem 2 ni,aku betul-betul busy..
maleh nk sentuh2 blog ni..takdak idea mau tulih apa..
dan bukan ada siapa pun mau baca kan..
aku ni bukannye blogger yang pemes pun..chehh..;)

start sem ni, aku tak mau malas-malas lagi..
cukup la sem lalu..aku tak mau ulangi  kes tahun lepas..
dengan pointer yang sungguh mengecewakan..
so, ni peluang terakhir aku..
doakan aku ya ...

*Rindu mau merempit ~




No comments:

Post a Comment