Apr 16, 2012

Sumpah aku sayang mereka (cuti-cuti malaysia)

9April-15April 2012
adalah cuti midterm sekolah aku.

Assalamualaikum,lama agaknya aku tak hupdate ni blog kan..
apa khabar semua? acecece..ok..
kali ni aku mau melapor diri pasal holiday kami se-family di "tanah melayu"
tak tahu mau cakap apa, 
tengok la ole-ole dari sana ;)

Kesayanganku adalah mereka


*Bowling time antara anak-anak dan cucu-cucu Amir's
(jjeah..cik sue yang menang)
*Mandre sate kajang..sodap weyh..konyang perut den..
(kakak anis tu sedang merajuk sebab mahu main di luar)

*cuci mata di putrajaya
*at genting naik kereta kabel
(tgk tu, ada orang takut dalam kereta kabel tu)
*at genting highland sambil cuci mata


*shoping di shah Alam


*KLCC dan Genting Highland
*ok, time to balik sabah...bye-bye anis afif..
jangan nakal-nakal ya..

ok, cukup ni jak la aku mahu tayang..
kenangan bersama family ni akan aku ingat sampai bila-bila..
ni la kenangan terindah dalam hidup ku..
aku sayang mereka semua..
ada masa, kita bercuti se-family lagi..

16 April 2012
cuti sekolah sudah habis,
masa untuk aku fokus study..
kbai..




No comments:

Post a Comment