Apr 29, 2012

Swimming class..

Holla dan assalamualaikum..

hujung minggu aku dihabiskan dengan kelas renang..
nasib baik best.. sebab aku dah tau swimming, terjun papan anjal..
perghh..ala-ala atlet mlesia katakan..kelas yang enjoy..i like..
tadi lepas terjun kolam,kaki aku terpeleot a.k.a terlipat..
perghh,menusuk kalbu beb sakitnya..tidak lama lepas tu,
kaki aku lebam.. lepas coach urut, barulah oke sikit.
aku pun tak tau macam mana ia bole terjadi..
mungkin excited kan..apa tidaknya, air kolam tu punya la "panas"
sampai menggigil dibuatnya...menusuk ke tulang sum-sum..
buat masa sekarang ni,aku tidak berjalan secara normal..
macam mana la esok ni mau jalan kaki ka atau tunggu bus..
hmmm..wahai motorsikal,cepat la keluar..;p
badan aku masih sakit,kalau berlarutan sampai ke esok,
aku jadi malas la mau ke kelas esok..;) *tolong signkan kehadiran aku.tq

*Mariner's girl generation

*kolam sebagai tempat bermain

*perbuatan kami di bilik persalinan..ber-modeling beb ;)


*minggu depan kelas renang tiada.hoyeahh...
nthen 12 may pulak ada UMS Sprint..halamak..belum prepare apa-apa lg ni..;(
lepas tu ada karnival kokum..tak lama lepas tu final exam renang..
wah..cepatnya masa berlalu...hope semuanya baik-baik saja..;)
ok la bai..;)













No comments:

Post a Comment