May 23, 2012

Attention !

Exam dah nak dekat oi..
tapi studynya belum.
takpa, selagi ada masa, manfaatkanlah masa yang ada nie.
esok aku ada dua presentation..
iaitu presentation Hubungan etnik dan Ocean.Chemistry.
esok adalah kelas yang terakhir..hoyeah~
semoga berjaya..
dan tadi aku ada satu presentation, 
Kaedah Pengurusan Organisasi..
sangat la menduka citakan..sebab langsung tiada preparation..
mahu salahkan orang lain, tak boleh juga, apa-apa pun,segalanya sudah berakhir..
teruskan buat yang terbaik untuk yang seterusnya..

sekarang adalah proses menyiapkan sisa-sisa assignment dan lab report..
Target malam ni : menyiapkan semuanya dan preparation untuk presentation esok.
dan seterusnya fokus untuk final exam...

*Jumaat ni ada field trip ke Kota Belud..dan aku akan berusaha sampai ke sekolah sebelum jam 6.00 pagi..
(terpaksa tidur di sekolah la ni nampaknya)..dan Hari sabtu ni ada karnival kokum..semoga segalanya berjalan dengan baik..

ok lah, need to go.. assalamualaikum..






No comments:

Post a Comment