Jun 4, 2012

Good Luck Final Exam



As salam...

di keheningan malam...termenung ku sendiri..tak lena mata dipejam..
sebab banyak notes belum aku baca...so,sekali lagi aku meng-overtime tidur ..
rerumet aku yang lain sekali lagi lena di ulit mimpi..
Zue dan sharon sedang terlentang di atas katil memasing..
manakala Farhana plak duk ter-tidur atas meja study sambil bergelimpangan dengan nota2 dia..strugle dia ni study..jeles akuh tau..
Sharon baru balik bercuti dari sandakan..untung la kan..
Zue plak penat seharian study di library..mcm aku la jugak..
Hari ini seharian aku bertapa di dalam library..
awal-awal pagi buta lagi aku dan rerumet sudah terpacak di libry..
iaitu tepat jam 9..masa libry buka la sampai jam 5..
sebab hari ni kan hari ahad,jadi tutup awal la..

 Cikebum cikebum Chiibii Wee Wee.. <-- click jika mahu ke blog dia.
aucakkk~

ok lah, memandangkan sekarang ni musim exam...
so, aku mahu mengewishkan kepada semua kengkawan aku yang bakal exam..
rerumet,budak satu rumah,satu blok,
satu kampung AB,CD,E,IP,KF,UA dan USIA (1B),
budak satu sekolah SST,IPMB...
specially to my Mariner..
|
|
V
All the best for your final Exam
Good Luck kngkawan semua.
Bah,buat sehabis baik aaa...

*sambung study.. =.="



No comments:

Post a Comment