Jun 3, 2012

Ketuk-ketuk keyboard di tengah malam

Good Nite... (ZzzzZzzzz)
Malam-malam ni, mata masih segar bugar,sedangkan roomate2 semua sedang di ulit mimpi..
arghhh,jelesnya aku tengok mereka tidur dengan nyenyak .
ikutkan hati,dah lama aku landing di katil tu,tapi apakan daya..
exam punya pasal,aku pun terpaksala bersengkang mata....
tak tidur pun aku tak kisah..asalkan,aku dapat sedikit input..banyak lagi bagus..

Luahan hati : 
lately ni, kamu orang memang tengok aku online 24jam kan..
tp aku online bukannya suka-suka pun..
kadang-kadang online ni kita boleh share dengan kawan2..
contohnya,share nota,apa yang tidak faham,boleh tanya direct..
aku online pun,aku study juga.
so, don't judge macam tu la ok..tak baik..
dan satu lagi,kalau aku update status,dan ada segelintir yang tak suka,..
contohnya (eh,apa ni balik2 update)..so,kalau tak suka,spam la..
lagi senang, unfriend...lagi aku suka..
dan lagi satu yang aku pelik sikit..bila aku update something..
mesti ada yang like..kamu tahu ka apa maksud like tu??adeh..
"aku migrain".."aku mengantuk".."siapa ada maklumat itu ini,sila share"
tak lama kemudian,ada jg yang like.
rupanya kamu suka aku migrain,suka aku mengantuk..mintak tolong sikit pun di like..
bukannya mau tolong..be profesional sikit la k...bukan aku tak suka..tapi,berpada-pada la juga kalau mau like tu..semak notification aku tau..hahaha

memandangkan sekarang jam menunjukkan 01.25am, 
suasana di hostel ni pun sunyi sepi,
so,time-time ni la yang paling best mentelaah pelajaran..
diharap apa yang aku baca,akan keluar exam..

"Matlamat kita bukanlah cemerlang dalam belajar semata, tetapi kita juga mahu keberkatan daripada Allah S.W.T."



*need someone right now..who can push me to study..that give me the spirit..
where are you??? i need you.

fyi, i miss eu damn so much..




1 comment:

  1. stdy2...gud lluck exam bebeh... :)..chaiyok2..... <3

    ReplyDelete