Aug 16, 2012

If i Let you go

#np : If i Let you go

Tajuk entry saja nak kasi gempak..actually aku suka dengar lagu westlife ni..nostalgia gitu..
sekali lagi entry laju-laju.. Taip tanpa susun ayat, tangan ni tak henti-henti ketuk-ketuk keyboard...
almaklum la, sejak bergelar penanam jagung selama hampir 3 bulan ni, ni la kerja aku mengonlinekan diri.. so, ada siapa2 jeles tengok aku online 25 jam?  Do i care? *Tangan di bahu mata berkelip-kelip..

Kali ni tiada entri sedih-sedih, ni entri suka-suka.. bak kata cik Filzah , tak baik bersedih bila dah nak dekat raya ni..ok, kali ni kak sue tak sedih-sedih lagi yea fil.jom kita happy sambil dengar lagu raya.

sebelum nak buat kesimpulan, di sini ada beberapa pesanan untuk budak yang ter-tag ni..kira wishlist la..
-coki-coki
-belanja mekdi
-dan paling important, kalau dapat kolej tu, sila la tumpangkan org yang tak dapat kolej ni.. "Hulurkan bilik, ringankan beban"... tak pasal-pasal ada yang kena merempat tinggal dekat akuarium ums kasi mandi ikan dan penyu.. tak rela i.

tu jek la...btw, balik sabah, jangan lupa bawa kuih raya... selamat beraya di tengah-tengah family terchenta..;)


No comments:

Post a Comment