Sep 25, 2012

Disappointed Mood

Assalamualaikum..

Today is tuesday.. its my rushing day..

This isn't about me going late to the class or me don't have a heart to vote.Im very2 disappointed today. Disappointed with management system. I came early to college just to vote.With heavy rain and bertolak-tolak with others people.ouh pelis la. sasak eh.i dun like. .I'm not here to cause any unreasonable dispute. I'm just here to share 

oke,erm..aku cakap melayu oke,saja jak mahu improve Bi aku, cz minggu depan ada oral.haha.. minta puji mahu mengenglish konon..

Mengapakah kad aku boleh tiada? bukan aku sahaja, ramai lg yang senasib dengan aku.
macam mana bah ni, kalau di ikutkan, nak dapatkan KADS1M xperlu mengundi baru boleh dpt..sbb itu hak kita sebagai mahasiswa...sepatutnya kita berhak dapat tanpa syarat.
aku tahu la mengundi ni tanggungjawab sebagai mahasiswa,tapi tak perlu la ada unsur-unsur "mengugut" di situ..ini pandangan aku la, kalau salah, maaf la ya. just pendapat bah.eiiii,pukul la ni.

Then lepas tu,aku ada kelas lagi jam 11-2pm..dalam kelas pun macam bukan kelas,kasihan madam Margarate berjalan-jalan untuk cari student dia..last2 yang ada hanya 5 orang..wow..tak pernah dalam hidup satu kelas seramai tu..tapi,best jg madam tu, sporting..baru semangat mahu belajar..so,tak boleh la aku betapuk-tapuk,main-main dalam kelas lagi,comfom kena tanya semua..haha...si madam ni pulak kerja dia bercakap sampai la jam2 pun dia tak sedar. Tak sangka 3 jam dia bercakap non stop.haha, sampai aku yg ada kelas start jam 2 pun tak senang duduk di buatnya. Ngam-ngam jam2 baru di lepasnya..

After jam 2, pecut 1000km/s aku berjoging ke kelas management..fuh,lewat 15 minit..first time dalam hidup lewat ke kelas. rasa bersalah dengan lec tu.Maaf..dalam kelas managenent tu pun aku dah hilang fokus.. Lapar+penat.. so aku pun keluar la pergi bersiar-siar di cafe d'bayu untuk menikmati apa-apa yg patut..then lepak kejap menghadap pantai ums.. lepas tu masuk kelas..focus-focus,tenung slide sampai bocor....(konon)

oke,thats oll for today...

sadis kan stori aku kali ni..hahahaha...


*Aku rasa aku macam mahu demam..sebab untuk 3 hari ni selalu kehujanan..berpakej pulak tu dengan sakit tekak dan migrain aku ni..ouhchhh~





No comments:

Post a Comment