Jan 3, 2013

page 3 of 365

Assalamualaikum


Hari ini start exam untuk semester 3. setakat ni, soalan tadi, boleh goreng la citarasa ku la..
hehe, tak susah dan tak senang.. almaklum la soalan essei ni memang makanan aku..
banding paper objektif..

tadi dalam dewan exam tersangat sejuk, tekak aku kering.. dah pun namanya orang ni berpenyakit tekak sejak sekian lama kan, bertambah parah aku dibuatnya..then balik dari exam badan aku panas semacam sampailah sekarang rasa macam dah demam..
oh jauhilah diriku ini wahai enchek demam sehingga 18hb..lepas tu klu nk sakit pun takpa..
oke lah, mau sambung tidur..malam nanti baru start baca nota management..
doakan sy untuk paper esok dan hari akan datang ya..
assalamualaikum..


1 comment: