Jan 27, 2013

Wajah Baru

4.48am,
Tadaa...
Berwajah baru, segalanya baru.
Terutamanya header tu, fuh, akhirnya siap jugak setelah satu malam bertungkus lumus menghadap photoshop yang sekian lama tidak bergurau senda bersamanya. Seriously banyak benda aku lupa. Isk isk isk, teruknya aku rasa. Gali punya gali, akhirnya terhasil lah jugak. Puas hati. (mau ketawa dulu, miahahahahaaa,oke cukup).

Dengan perubahan imej ini, berubah lah segalanya.. dah nama perubahan,memang la berubah.haish.
Mungkin dengan cara penulisan,isi-isi mungkin ada sedikit perubahan. Jika ada masa terluang, atau ada idea mahu di tulis sekelip mata akan terhasil lah entri jameela ini..Itu pun sejauh mana kerajinan jari-jemari ku menekan-nekan papan kekunci ini dan sejauh mana otak ku memerah untuk mengeluarkan ayat yang power. so dengan perubahan ini, bermulalah satu perjalanan baru.



Akhir sekali, Salam 165...Assalamualaikum.

#np : sambil layan lagu Tasha Manshahar Be mine..<3





No comments:

Post a Comment