Feb 1, 2013

1 Febuary 2013

Assalamualaikum.. 
Alhamdulillah, masih bernafas untuk hari ini..
Terima kasih Yang maha Esa.

Hari ini 1 February 2013 bersamaan 20 Rabiulawal 1434H Hari jumaat  
Duapuluhtiga (23) comel num, secomel diriku (jeles? ada ku kisah?)
itu adalah usia ku pada detik dan waktu ini.
bagi aku, itu adalah suatu nombor, tiada kaitan dengan apa-apa pun.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang telah memberi ucapan selamat ulang tahun samaada melalui SMS,Call,Face to face,Facebook,Twitter, Emel,dan paling canggih sekarang adalah Instagram.
Jazakallahu Khairan Kasira..

ini adalah sebahagian wish thru the alam maya..
TQ (kelik untuk tumbesaran berganda)

*age is just a number..im still young forever :)


#Nota Kaki

Makin lama kita hidup, makin ramailah kenalan kita dan makin ramai juga yang kurang suka dengan kita.. Hidup memang macam tu, ibarat roda, kadang kala berada di atas, kadang kala berada di bawah. So disini, aku memohon maaf jika selama hidupku 23 tahun yang lepas ada menyusahkan/menyinggung perasaan sesiapa.(macam hari raya pulak

*Terutamanya kepada someone tu, maaf..maaf kalau kaw bersengkang mata semata-mata mahu wish birthday aku semalam,bukan niat tak mau reply, tapi aku reply jugak kan walaupun lambat,..hm,kalau ada jodoh,ada la tu, kalau tiada,berserah..tolong lupakan aku. aku tau aku jahat, tapi ini untuk kebaikan kita. (Chehh,jiwang di situ). Dan bukan niat untuk menjauhkan diri dari kaw..btw,thanks of all,kita kawan sampai bila-bila ok.Maaf sekali lagi :)

Dan kepada kawan-kawanku, sekali kita berkawan, kita tetap kawan selamanya ok..friend forever..

so, before I die I want to make a difference in someone’s life. Specifically to both of my parents and myself. InsyaAllah . Thanks for the care and raise me up until now. i'm very-very appreciate it. I love both of you until jannah. Because you're num one for me !

<3

Btw , Thanks sahabatku yang bernama Rudzalikha..
nang cute mcm kitak juak 
kamek sayang kitak
<3

*BFFTJ

Assalamualaikum






No comments:

Post a Comment