Sep 28, 2016

Long time no see

Assalamualaikum

Lamanya tidak berkunjung ke blog ni.
Bukan apa, biasalah suda meningkat usia ni,
semua la di lupa.
Password dilupa, URL pun di lupa.
ni pun nasib nasib dapat log in.
setelah hampir fedup beberapa kali.

Actually aku ada blog baru.
Aku buat awal tahun ni, kira baru jugak la kan.
Blog tu macam private diary. Diary online.
Tapi segan pula mau share, biarlah ia terus menjadi rahsia
dan biarlah aku berkarya secara senyap disana.

Yang blog ni, biarlah ia terus wujud dan menjadi tempat
bersemadi segala kenangan kenangan yang lalu.
Kalau ada masa, aku jenguk juga, kesian dia sendiri sendiri.

Ok la. Salam



No comments:

Post a Comment